Sinetti
Sinetti

Sinetti on kokoelma valmiiksi suunniteltuja sormuspareja, jonka toiseen sormukseen on istutettu yksi tai useampia timantteja. Myös Sinetti sormuksia voi muuttaa toiveiden mukaan. Lisää timantteja, vaihda kullan värejä tai mattausta toiseksi. Sinetti malliston sormukset ovat saatavissa myös rajoituksin hopeisina, palladiumisina ja platinaisina.

Lupaus
Lupaus

Lupaus on suunniteltu klassisten muotojen pohjalta. Yhteistä kaikille Lupaus-malleille on käyttömukavuus, monet kullan eri värivaihtoehdot, 7 eri pintakuviota, valmistus sekä 14 että 18 ka kullasta ja timanttien lisäysmahdollisuus. Kaikki mallit on saatavilla myös hopeasta, palladiumista ja platinasta.

Hopea
Hopea

Hopea malliston sormukset ovat korkealaatuista koruhopeaa, pitoisuus 925/1000. Saumaton ja tiivis rakenne tuo kestävyyttä joka on erityisen tärkeää hopeakoruissa. Viimeistely on yhtä taidokasta kuin muissakin Auria sormuksissa.

Palladium
Palladium

Palladium malliston sormukset ovat tehty uusimmasta leimattavasta jalometallistamme: palladiumista. Palladium on platinanvaalea ja kestävä jalometalli, joka voi jonakin päivänä syrjäyttää valkokullan suosituimpana arvokoruissa käytettynä valkoisena jalometallina.

Profiilit ja leveydet

Profiilit ja leveydet

Istutustapa

Istutustapa

Jalometalliopas

Jalometalliopas

Pintavaihtoehdot

Pintavaihtoehdot

Kaiverrukset

Kaiverrukset

Timantit

Timantit

Copyright © Auria - Kihlasormukset.com   /   Sivutoteutus: Mainostoimisto Rinne

» Kirjaudu sisään