Platina huokuu arvokkuutta. Painava ja puhtaan valkoinen metalli on ollut korukäytössä vasta alle 100 vuotta, mutta on nopeasti vakiinnuttanut paikkansa arvokkaimpana ja arvostetuimpana jalometallina. Auria sormuksissa platina on 950 tuhannesosan puhtaana lähes pelkkää platinaa. Arvokkuuden tuntee jo kämmenellä, platinaisen sormuksen paino on suurempi kuin muiden korujen. Platinaa ei yleensä rodinoida vaan sen pintaan annetaan kehittyä ajan patinaa, hienon valkoista utua.

Platinasormuksien hinta on noin kolminkertainen kultasormuksiin verrattuna. Suuremman ominaispainon ja suuremman jalometallipitoisuuden yhdistelmään lisättynä isommat muokkauskulut tekevät jokaisesta platinakorusta ainutlaatuisen ja todella harkitun valinnan. Kaikista korumetalleista jaloimpana platina on valkoisten korumetallien esikuva.

Kaikki Auria sormukset voi tilata platinaisena, vain muutamat mallit joissa on käytetty timanttileikkurilla tehtyjä koristeraitoja ei voi valmistaa platinasta. Platinan uskomaton sitkeys rikkoo nopeasti pyörivän leikkurin.

Alla kuva eri väreistä

Värit

Platina/palladium, punakulta, rosakulta, 18 ka keltakulta, 14 ka keltakulta, valkokulta

« Palaa takaisin jalometallioppaan etusivulle

Profiilit ja leveydet

Profiilit ja leveydet

Istutustapa

Istutustapa

Jalometalliopas

Jalometalliopas

Pintavaihtoehdot

Pintavaihtoehdot

Kaiverrukset

Kaiverrukset

Timantit

Timantit

Copyright © Auria - Kihlasormukset.com   /   Sivutoteutus: Mainostoimisto Rinne

» Kirjaudu sisään