Valkokultaa tehdään seostamalla keltakultaan väriä vaalentavia metalleja. Koruteollisuudessa käytetään hyvin erilaisia seoksia valkokullan valmistamisessa, EU direktiivit sallivat jopa pieniä määriä nikkeliä seokseen. Monilla on kuitenkin nikkelin yliherkkyyttä, joten laadukkaammat valkokultaseokset eivät sisällä nikkeliä, vaan värjäävänä metallina on muita metalleja.

LUPAUS ja TWINSET -sormusten valkokultaiset sormukset ovat valmistettu parhaasta markkinoilla olevasta seoksesta: vähintään 14% palladiumseoksesta.

Voit huoletta käyttää näitä sormuksia vaikka sinulla olisi nikkeliyliherkkyyttä. Alla linkkejä joista aukeaa täydellinen tutkimusseloste 14 ka ja 18 ka valkokultasormustemme metalliseoksista.

Huomioi että valkokultasormukset ovat pinnoitettu rodiumilla joka ei näy tässä testissä. Jos haluat, voit tilata sormuksesi myös rodinoimattomina. Koska valkokullan väri on hieman tummempi kuin rodiumin, varaudu silloin tummempaan perusväriin.

Jos sinulla on metalleille erityisen herkkä iho, suosittelemme platinaa, se on puhtain ja reagoimattomin valkoisista jalometalleistamme. Platinaisia sormuksia ei rodinoida.

« Palaa takaisin jalometallioppaan etusivulle

Profiilit ja leveydet

Profiilit ja leveydet

Istutustapa

Istutustapa

Jalometalliopas

Jalometalliopas

Pintavaihtoehdot

Pintavaihtoehdot

Kaiverrukset

Kaiverrukset

Timantit

Timantit

Copyright © Auria - Kihlasormukset.com   /   Sivutoteutus: Mainostoimisto Rinne

» Kirjaudu sisään